Menu

We want you!

 woensdag 10 januari 2018Brouwerij De Ranke is een artisanale brouwerij die in de afgelopen twintig jaar een ijzersterke reputatie opbouwde. Zowel in het binnen- als buitenland groeit het aantal klanten sterk. Aangezien wij sterk gericht zijn op het buitenland en we naar meer dan 30 landen exporteren, willen steeds meer klanten uit de hele wereld onze brouwerij, gelegen in Dottenijs, bezoeken. Om aan die vraag tegemoet te komen, werd recent een gloednieuw degustatielokaal gebouwd dat een prachtig uitzicht biedt over het landschap van Dottenijs. Wij willen dit lokaal elke vrijdagavond van 16.30 uur en 20 uur en elke zaterdag van 14 uur tot 19.30 uur uitbaten als taproom.

Voor de uitbating van deze taproom zoeken wij nog een vaste werkkracht die bereid is elk weekend op de bovenstaande uren te werken. In combinatie met andere werk in de brouwerij, bijvoorbeeld het rondleiden van groepen, kunnen wij een halftijds contract aanbieden of meer, volgens de wens van de werknemer. Wij zoeken: Iemand die houdt van lekker bier en die ook het verhaal rond de brouwerij kan vertellen, maar ook zelfstandig de uitbating van de taproom op zich kan nemen. Vlot drietalig zijn (Nederlands, Frans en Engels) is een must en je ontvangt de mensen met de nodige zin voor kwaliteit.

Voor meer info, neem contact op via br_deranke@hotmail.com. Solliciteren kan met cv en motivatiebrief naar br_deranke@hotmail.com of per brief op onderstaand adres: Brouwerij De Ranke bvba, Rue du Petit Tourcoing 1a, 7711 Dottenijs ter attentie van Nino Bacelle.