Menu

Vacature

 dinsdag 27 februari 2018

Wij zoeken een COMMERCIEEL AFGEVAARDIGDE om ons verkoopteam te versterken. Ben jij de geknipte kandidaat?
Aarzel niet en stuur ons je CV en motivatiebrief via br_deranke@hotmail.comBROUWERIJ DE RANKE bvba te Dottenijs is een artisanale brouwerij die kwalitatieve bieren produceert. Naast heel wat Belgische klanten, voeren wij onze bieren uit naar meer dan 25 landen wereldwijd. Onze best bekende merken zijn Guldenberg, XX-Bitter, Saison de Dottignies, Noir de Dottignies en Simplex. Om het verkoopteam te versterken zoeken wij een

COMMERCIEEL AFGEVAARDIGDE (m/v)

·         Promotie van onze bieren in (horeca en bierhandel) in Vlaanderen, Brussel en in het buitenland

·         Passie voor bier en gezonde smaakpapillen

FUNCTIE: Na een grondige opleiding in de brouwerij bezoek en volg je talrijke horeca afnemers in Vlaanderen en Brussel op - Je fungeert als onderhandelaar bij bierhandel en distributie – Praktische marketing en online communicatie zijn je niet vreemd – Uitbreiding van het takenpakket met de opvolging van buitenlandse klanten en internationaal relatiebeheer is op termijn mogelijk.

PROFIEL: Bachelor of gelijkwaardig door ervaring met commerciële aanleg – Sterke interesse voor de promotie van de biercultuur – Communicatief vaardig (N, F, E) – Organisatorisch sterk staan en zelfstandig kunnen werken. – Bereid zich ten volle in te zetten en te streven naar het best mogelijke resultaat.

AANBOD: Een commerciële uitdaging  met veel vrijheid en ondersteuning – Familiale KMO met klein, maar performant team - Kwaliteitsbieren met een ijzersterke reputatie - Een solide onderneming met een lange termijn strategie - Goede loonvoorwaarden (te bespreken ) + bedrijfswagen.

INTERESSE? Contacteer ons en stuur je C.V. en motivatiebrief naar br_deranke@hotmail.com ter attentie van De heer Nino Bacelle.